QUI SOM

Sanmi Administradors som un despatx d’administració de finques i gestió financera a Sant Quirze. Oferim serveis a Sabadell, Terrassa i la comarca del Vallès. Som Administradors Col·legiats que oferim serveis de qualitat a preus molt competitius i amb un tracte proper i de confiança. Pots trobar molts despatxos d’administració de finques, però pocs et podran oferir tot el que Sanmi Administradors et pot oferir.

Qui som?: una empresa jove, dinàmica i amb experiència

Qui som?. Veuràs que som molt més que un despatx d’Administració de Finques. Sanmi Administradors som una empresa jove i dinàmica. Acumulem una amplia trajectòria en la gestió de comunitats de propietaris i en l’assessorament financer. Som Administradors Col·legiats i professionals altament qualificats i amb dilatada experiència. Ens agrada la feina que fem! El millor per a nosaltres és veure els nostres clients contents.

Com ho fem?, amb un tracte de confiança, familiar i proper

A més de saber qui som, també és important saber com som. Som una empresa familiar i honesta, compromesa amb el veïnat de Sant Quirze del Vallès. Anteriorment vam desenvolupar la nostra tasca fora del poble, però d’un temps ençà, estem implicades en facilitar la gestió de les llars i comunitats a Sant Quirze. Volem ajudar a millorar la vida de les persones de la nostra localitat i de poblacions de la comarca. Vine a conèixer-nos!

A Sanmi Administradors hi trobaràs cares conegudes, com la Beatriz i la Laura Sánchez Millán. Ens encantarà escoltar-vos i mirar d'ajudar-vos