La vivenda al Vallès Occidental. Dades i preus 2023.

El mercat immobiliari i de la vivenda a la zona del Vallès Occidental és força dinàmic i variat. El Vallès Occidental és una comarca situada a la província de Barcelona, a Catalunya, Espanya, i abasta ciutats i municipis com Sabadell, Terrassa, Rubí, Sant Cugat del Vallès, entre d’altres.

La vivenda al Vallès Occidental compta amb una àmplia oferta tant per a compra com per a lloguer. La zona es caracteritza per tenir una bona infraestructura, serveis i connexions de transport, cosa que la converteix en una opció atractiva per viure o invertir en béns arrels.

Pel que fa als preus de la vivenda al Vallès Occidental, varien segons la ubicació i les característiques de la propietat. Les ciutats més grans com Sabadell i Terrassa solen tenir preus més accessibles en comparació amb àrees més exclusives com ara Sant Cugat del Vallès. Tot i això, en els últims anys hi ha hagut un augment generalitzat en els preus immobiliaris a tota la regió, a causa de la demanda i l’escassetat d’oferta en alguns casos.

Darreres dades de preus al 2023

Les darreres dades aportades pel portal Habitaclia del mercat immobiliari i de la vivenda al Vallès Occidental donen dades d’un increment sostingut als preus de venta i una lleugera caiguda en els preus de lloguer. Les dades fan referència al preu mig durant els darrers dotze mesos. El preu de lloguer ronda els 11,21 m2 mentre que el preu de venda se situa sobre els 2.239,40 m2.

És important destacar que el mercat immobiliari pot estar subjecte a canvis i fluctuacions, per la qual cosa és recomanable fer una anàlisi més detallada i actualitzada per obtenir informació precisa sobre l’estat actual del mercat al Vallès Occidental.

Fer una consulta amb agents immobiliaris locals i administradors de finques de la zona del Vallès, com Sanmi Administradors, pot ser útil per obtenir informació específica sobre preus, tendències i disponibilitat de vivendes a la zona.

Preu mig €/m2 lloguer inmobles a la zona del Vallès Occidental (font Habitaclila)
Preu mig €/m2 venta inmobles a la zona del Vallès Occidental (font Habitaclia)